Home Laatste Nieuws René won een paar OOfos: Wat vindt hij ervan?

René won een paar OOfos: Wat vindt hij ervan?

door hardloopnetwerk

Anderhalve maand geleden konden jullie via onze Facebook en Instagram een paar OOfos winnen, door te raden welke tijd Dafne Schippers zou lopen op de 200m bij de Diamond League in Stockholm. René van der Veen (44 jaar) was de gelukkige winnaar. Hij raadde precies de juiste tijd. Inmiddels heeft hij ruim een maand van zijn OOfos kunnen genieten. Wie is onze winnaar en wat vindt hij van de slippers?  

“Ik heb ze zeker niet in de doos gelaten, eigenlijk loop ik in huis altijd op de slippers.”

Over René

René van der Veen woont met zijn vrouw en kinderen in Amersfoort. Tien jaar geleden werd hij lid van een atletiekvereniging. “Via de kinderen kwam ik in contact met de atletiekvereniging AV Triathlon, eerst alleen als assistent-jeugdtrainer en later ook als actief wedstrijdlid.” Recentelijk is daar echter verandering ingekomen. “Helaas heb ik afgelopen maand mijn actieve lidmaatschap op moeten zeggen, een dubbele knieblessure heeft mij gedwongen om met hardlooppensioen te gaan,” vertelt René. “Het gedwongen afscheid valt best zwaar, maar ik kijk met veel trots en plezier terug op mijn hardloopjaren. Zowel op de club en in de regio als op Instagram heb ik door het lopen veel leuke mensen mogen ontmoeten, maar ook van de momenten alleen in de natuur heb ik genoten. Hoewel mijn sportieve prestaties niet uitzonderlijk zijn, ben ik er best trots op: tien kilometer binnen veertig minuten, de halve binnen anderhalf uur en in totaal vijf marathons tussen 3.11 en 3.17.”

René’s ervaring met OOfos

“Via social media had ik de OOfos slippers al eens langs zien komen. Een enkele believer wil je doen geloven dat het de uitkomst is na intensieve trainingen. Zelf ben ik niet zo’n volger dat ik dan gelijk naar de winkel ren, maar ik word altijd wel getriggerd door hardloop-gerelateerde oplossingen. Zo dacht ik de eerste keer dat ik compressiekousen zag dat het wat overdreven was, maar inmiddels loop ik zelf bijna altijd met hoge kousen. Terug naar de slippers. Hoewel ik de afgelopen maanden niet meer veel train, kreeg ik door de Facebook-actie van Hardloopnetwerk een paar OOfos-slippers in huis.” En, klopte het beeld dat op social media werd gegeven? “Echt herstellen van zware inspanningen heb ik helaas niet kunnen testen,” vertelt René.Maar,” vervolgt hij, “Ik heb ze zeker niet in de doos gelaten, eigenlijk loop ik in huis altijd op de slippers. Ze zijn opvallend warm en  heerlijk zacht, je zakt er lekker in weg. Misschien is dit wel ‘het geheime wapen’ van OOfos, het hoge comfort gehalte,” suggereert hij. “Dat antwoord kan ik niet geven, het enige wat ik weet is dat mijn knieblessures niet sneller herstellen. Al is het niet eerlijk om dat van de slippers te vragen.”

Conclusie

“Zou ik ze aanraden? Wel als comfortabele slippers voor in en om het huis,” geeft René aan. “Als herstelslipper? Ik heb het helaas niet kunnen testen, maar als je erin wilt geloven zou ik het doen!”

Over OOfos. De vakantieperiode komt eraan! OOfos zijn ideaal voor een actieve vakantie. Na het hardlopen of wandelen op je vakantielocatie kun je daarna gelijk in je slippers schuiven. Je kunt OOfos online bestellen. Wil je eerst zelf het #feeltheoo gevoel ervaren voordat je ze aanschaft? Hier is een lijst met winkels. De slippers kosten tussen de 45 en 55 euro. Eerst nog wat meer weten? Enkele maanden geleden lieten we een aantal sporters de verschillende OOfos-modellen testen.


Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten