Home Laatste NieuwsBlogs & Columns De Halve van Egmond

De Halve van Egmond

door hardloopnetwerk

In mijn crossseizoen maak ik graag even plaats voor de 1/2 marathon van Egmond. Vooral omdat deze halve niet zomaar een halve marathon is, maar het parcours is hier ook grotendeels “crossen” (onverhard dus). Het leuke hieraan is dat tijden weinig zeggen, maar het gaat om je plekje en de strijd. Net als bij het crossen. 

Door Andrea Deelstra 

De aanloop naar deze halve van Egmond was niet geheel vlekkeloos. En wel wegens flinke hoestbuien de hele week, natuurlijk vooral ’s nachts. En ook wanneer ik een beetje intensiever wilde trainen of gelijk na de training. Deze laatste twee heb ik normaal vooral in de hooikoortsperiodes, maar nu dus ook. Op dit hoesten en de onderbroken slaapjes na voelde ik me gewoon fit. En zag geen reden om niet te starten vandaag. Daarbij dacht ik dat het na een week wel gedaan was met de hoestaanvallen, dus zag ook geen reden waarom ik niet goed zou lopen.

Wil jij meer van de blog van Andrea Deelstra lezen? Klik dan hier.

Foto: Odile Verzantvoort

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten