Home Laatste NieuwsBlogs & Columns Traditiegetrouw de Sylvestercross

Traditiegetrouw de Sylvestercross

door hardloopnetwerk

De laatste dag van het jaar loop ik traditiegetrouw de Sylvestercross in Soest. Toen ik de deelnemerslijst zag, en even research had gedaan naar de buitenlandse dames, dacht ik: “dit jaar moet ik op het podium en het liefste winnen!”

Door Andrea Deelstra

Het was vandaag echt mijn weertje. Het regende zo af en toe keihard, niet leuk voor de toeschouwers, maar wel garantie voor een “echte” cross. Ik kan me niet herinneren wanneer Soest zo modderig was. De lange punten gingen er in en ik had zin om te gaan. Moest ik natuurlijk eerst wel even een lange en iets intensievere warming-up doen, want het was vandaag slechts zes kilometer. En zes kilometer is voor mij wel een beetje kort. Ik was er klaar voor. En op alles voorbereid, maar toch schrok ik van de scherpe start van een aantal dames rondom mij. Echter was ik vastberaden om ze niet te ver vooruit te laten lopen. Na de mulzandstrook, waarin de start plaatsvond, volgende het bos gedeelte met lekker veel modder en enorme plassen! Heerlijk! Van de voorgaande races van vandaag had ik geleerd dat je dwars door die plassen kunt en dus deed ik dat. Lees haar stuk verder door hier te klikken.

Foto: Odile Verzantvoort

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten