Home Laatste NieuwsDe tien mooiste foto's van De tien mooiste momenten van het NK Indoor (dag 2)

door hardloopnetwerk

Gisteren was fotografe Odile Verzantvoort aanwezig in Apeldoorn om de mooiste momenten vast te leggen. Wij hebben haar tien beste foto’s en momenten gekozen.

Door de redactie

foto van Odile Verzantvoort Photography.
Onder toeziend oog van haar grote zus (Naomi Sedney) won Zoë Sedney haar eerste medaille bij de senioren op de 200m.

Pieter Braun was in zijn nopjes met zijn gouden medaille voor het onderdeel verspringen.

Concentratie bij Liemarvin Bonevacia voor de start van de 200 meter. Hij trok aan het langste eind en won in een persoonlijk record van 21.09 zijn race.

Koen van der Wijst werd verrassend winnaar van het onderdeel polsstokhoogspringen.

Uiterste concentratie was geboden bij het polsstokhoogspringen.

Menno Vloon belandde bijna naast de mat, maar gelukkig gebeurde dat dus nét niet.

Met zijn nieuwe camera was Erik van Leeuwen weer op ‘sterkte’ om schitterende foto’s te maken van atleten.

Mahadi Abdi Ali liep gisteren een zeer sterke 3000m indoor en veroverde een zilveren medaille.

Madiea Ghafoor won gisteren de 400 meter en wist zich tevens al te plaatsen voor het EK Atletiek in Berlijn.

Voor Michel Butter was het zijn eerste 3000m indoor in zijn carrière.