Home Laatste Nieuws Nageeye na nieuw Nederlands record: ‘Ik kan nog veel harder’

Nageeye na nieuw Nederlands record: ‘Ik kan nog veel harder’

door hardloopnetwerk

Uiteraard overheerste het blije gevoel, de trots. De enorme hap die hij van zijn eigen Nederlands record had genomen, geheel volgens plan, zorgde voor een constante lach op zijn gezicht. Toch knaagde er iets bij Abdi Nageeye, een goed uur na zijn marathon van Rotterdam. ,,Ik had 30 seconden harder gekund, misschien het podium kunnen halen.”

Door Rik Spekenbrink

Een kramp in zijn linker hamstring, iedere keer dat hij wilde versnellen, maakte dat Nageeye vanaf 32 kilometer ‘berekenend’ had moeten lopen. Hij voelde lichte paniek, uitvallen zou een drama zijn. ,,Dan was alles kapot geweest, had ik hier nu huilend gezeten. Daarom voel ik me opgelucht. Het geeft ook juist vertrouwen dat ik ondanks die klachten 2.06.17 kan lopen. Maar het voelt ook dubbel.”

Lees hier verder.

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten