Home Laatste NieuwsBriefwisseling Briefwisseling tussen Anne en Noah

Briefwisseling tussen Anne en Noah

door hardloopnetwerk

Hoi Noah!

Volgens mij heb jij net voet gezet op Nederlandse bodem na een door sneeuw vertraagde vlucht. Zo werd een lang weekend weg bijna een hele week! In eerste instantie lijkt het me best leuk om wat langer op stap te zijn dan gepland, maar ik heb begrepen dat jullie wel je koffers al hadden ingecheckt en dus nauwelijks spullen hadden? In werkelijkheid is het misschien dus toch niet zo leuk, zeker als je gepland had gewoon op maandag thuis te zijn. Heb je nog gekke avonturen beleefd?

Ik begreep dat je niet zo heel tevreden was met je prestatie op het EK Cross. Nou ja, je kunt nu eenmaal niet weken achter elkaar top zijn en pieken op het juiste moment is een hele kunst! Je hebt in ieder geval wel ervaring kunnen opdoen voor volgend jaar, ook met het reizen vanuit Amerika en het herstel daarvan. Dan mag je het net als ik tegen de senioren opnemen! Wat zou het leuk zijn als we allebei het EK in eigen land zouden mogen lopen – een mooi doel om een jaar lang had voor te trainen. Dan hebben we wel een stuk uitdagender parcours dan afgelopen weekend, het leek wel een wegwedstrijd!

Wel heel grappig trouwens – je schreef in je vorige brief dat je wellicht in de sneeuw zou lopen. Blijkt dat ik het was die in de sneeuw liep! Ik moest wel het een en ander aanpassen om mijn trainingen te kunnen afwerken: op zaterdag lag er in Arnhem al sneeuw maar bij mijn ouders in Den Haag nog niet, dus heb ik snel de trein gepakt en ‘s middags in Den Haag mijn intervaltraining afgewerkt. Op zondag heb ik mijn lange duurloop wat verkort zodat ik niet in een sneeuwpop veranderde, want ik wilde heel graag Jasmijn Lau zien lopen en daarom had ik mijn duurloop uitgesteld tot later… en toen ging het natuurlijk ook in Den Haag sneeuwen. Op maandag waren rustige duurloopjes prima te doen, al hebben we onze heuveltraining naar dinsdag verplaatst. Gelukkig was de weg sneeuw- en ijsvrij gemaakt en konden we een mooie training draaien. Je moet een beetje flexibel zijn met dit weer, maar al met al valt er met wat aanpassingen prima te trainen. Vandaag is het aan het regenen en is er weinig meer aan de hand.

Over regen en sneeuw gesproken – Ik heb last-minute met school kunnen regelen dat ik in januari twee weken vrijkrijg. Dankzij medewerking van school en dankzij de sponsoring van MTBFUN – een bedrijf voor mountainbikeclinics en kinderfeestjes – kan ik nu dus mee met de groep naar Potchefstroom, Zuid-Afrika!!! Ik heb maar weinig ervaring met trainingskampen en heb er heel veel zin in. Het lijkt me vooral lekker om even niet heen en weer naar school te hoeven reizen, even niet doorweekt of ijskoud thuis te komen, en een betere focus te hebben. Hoe zien voor jou de komende maanden eruit??

Groetjes!

Anne

**Oproep: Heb jij een vraag voor Noah of Anne? Of een specifiek onderwerp waar je hun mening over wil? Stuur ons een berichtje via hardloopnetwerk@hotmail.com en wie weet schrijven ze er binnenkort wel over!**

Foto: Max Kooijmans

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten