Home Laatste NieuwsBriefwisseling Briefwisseling tussen Noah Schutte en Anne Luijten

Briefwisseling tussen Noah Schutte en Anne Luijten

door hardloopnetwerk

Hoi Anne,

Ja, het was leuk om je weer te zien! Gelukkig hoeft onze persoonlijke postbode nu niet de Atlantische Oceaan over maar kan hij gewoon met de auto mijn brief bezorgen. Ik weet nog dat ik vorig jaar stond te popelen om terug te gaan naar Nederland voor een maandje. Dit jaar zat ik zo in de flow dat ik me niet eens realiseerde dat het alweer tijd was om naar Nederland te komen, maar nu ik hier weer ben vind ik het superleuk om weer even terug te zijn!

Ik vond het erg leuk om je zo goed te zien lopen bij de Warandeloop. Het is inderdaad apart om lang weg te zijn en dan opeens weer tegen de Nederlandse top te lopen. Het is wel mooi om te zien hoe je dan vooruit bent gegaan. Ik vind het Nederlandse crosscircuit ook erg leuk en stiekem mis ik al die wedstrijden wel een beetje. Veel plezier dan ook met de rest van de wedstrijden, het zou leuk zijn als je een mooie plek in het circuit weet te bemachtigen! Zelf zal ik inderdaad niet starten in Soest, maar ik kom sowieso wel kijken. Wat is oudejaarsdag nou zonder de Sylvestercross?

Jammer dat de Atletiekunie zo streng is wat betreft EK Cross selectie, anders had je morgen met mij mee gekund naar Slowakije. We zijn nu met z’n achten en het is wel apart om met zo’n klein team te reizen. Drie jaar geleden was de andere keer dat ik mij had geselecteerd voor het EK Cross en toen gingen we met een ploeg van zes naar Bulgarije. Het was een erg koude en witte editie en dat belooft het nu weer te worden. Het sneeuwt blijkbaar al een week in Slowakije. Afgelopen twee jaar was het met Italië en Frankrijk wel een ander verhaal. Wel leuk dat de omstandigheden zo elk jaar anders zijn.

Hopelijk ben je goed hersteld van de Warandeloop en weer lekker aan het trainen. Heb je nog Sinterklaas gevierd? In Amerika hebben ze dat niet dus je zal wel een tijd droog gestaan hebben qua Sinterklaascadeautjes! Het is wel grappig hoe de feestdagen daar anders zijn. Als ik Sinterklaas aan ze uitleg kijken ze me natuurlijk ook met grote ogen aan. Maar goed, laten we maar niet gaan beginnen over de Zwarte Pietendiscussie. Ik ga maar even inpakken want ik vlieg morgenochtend!

Groetjes,

Noah

Foto: Odile Verzantvoort

Heb jij de laatste brief van Anne Luijten aan Noah gemist? Geen probleem! Klik dan hier.

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten