Home Laatste NieuwsDe Wandelgangen Andrea Deelstra: ”Daar vlogen al mijn ambities voor dit EK”

Andrea Deelstra: ”Daar vlogen al mijn ambities voor dit EK”

door hardloopnetwerk

De wandelgangen

*Andrea Deelstra heeft haar uitgelaten over haar marathon op het EK atletiek in Berlijn. ”Ergens in de eerste ronde verstapte ik mij en/of verzwikte ik mijn voet. Bij de eerst volgende bocht had ik pijn. Pijn aan mijn achillespees en mijn hiel/hak.” De marathonloopster verkeerde naar eigen zeggen in de topvorm en hoopte op een top zes klassering. Deeltsra: ”Daar vlogen al mijn ambities voor dit EK (blog Andrea Deelstra).”

*Abdi Nageeye moest net als Andrea Deelstra de marathonstrijd staken. De langeafstandsloper kampte in de slotfase met steken in zijn zij. De 29-jarige Nederlander kreeg geen lucht meer (Nu.nl).

*Koen Naert heeft de Belgische atletiekgekte in Berlijn compleet gemaakt. Hij snelde op de marathon naar de gouden plak in een kampioenschapsrecord. “Ik heb altijd getraind en gevisualiseerd dat ik zoals vandaag over de meet zou komen”, sprak Naert na zijn Europese titel. Bekijk het filmpje met Atletieknieuws hier.

*Technisch directeur van de Atletiekunie, Ad Roskam, is gematigd tevreden over het verloop van het EK. ”Een aantal atleten hebben goed gepresteerd, terwijl andere atleten tegenvielen.” Namen noemde hij niet, maar de atleten die tegenvallen worden binnenkort op het matje geroepen (AD).

*Nog nooit waren de websitestatistieken voor Hardloopnetwerk zo goed als tijdens het Europees Kampioenschap. Het stemt Hardloopnetwerk eigenaar, Jasper Boot, tot tevredenheid. ”Het is een goede zaak dat wij zoveel dagelijks zoveel bezoekers mogen ontvangen. Via sociale media komen veel mensen op onze website terecht, maar via Google komen er zelfs meer mensen op www.hardloopnetwerk. Ook heb je nog een groepje die direct naar de website gaat.”

Foto: Pixabay Rechtenvrij

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten