Home Laatste Nieuws Belangrijkste Uitslagen Mol: winst lange cross voor Jasmijn Bakker

Belangrijkste Uitslagen Mol: winst lange cross voor Jasmijn Bakker

door hardloopnetwerk

Na de Maple Leaf Cross van vorige week kwamen vandaag een aantal Nederlandse toppers in actie over de grens, bij de Crosscup in Mol. Traiditiegetrouw nemen ze het daar op tegen de sterke Belgen. Over twee weken zien we veel van hen bij de Warandeloop. Alle uitslagen zijn hier te vinden.

Senioren vrouwen: Jasmijn Bakker wint

Jasmijn Bakker zei over haar overwinning tegenover sport.be: “Mijn start was héél slecht. Ik zat helemaal in het gedrang waardoor ik via zwembewegingen mijn weg naar voren moest inzetten. Over het algemeen ben ik een trage starter, maar dat ik van zo ver moest terugkeren was zeker niet gepland. Ik genoot er ergens wel van om al die atleten te kunnen oprapen en gelukkig zat ik vrij snel weer meer vooraan. De laatste ronde voelde ik mij best nog sterk en zag ik dat Hanne Verbruggen niet verder uitliep. Ik wist natuurlijk niet hoeveel energie zij nog in de tank had. Maar toen ik de kloof dichtte en zij meteen een gaatje liet vallen, wist ik dat de buit binnen was. Het zand beviel mij eigenlijk best goed. Aan het water was het zelfs nog leuk om te kunnen spetteren”.

Senioren mannen: Niek Blikslager snelste Nederlander (9e)

“Ik ben mooi behouden gestart, waardoor ik in de tweede helft van de wedstrijd nog energie over had om te kunnen versnellen’’, zei Niek Blikslager tegenover Dagblad van het Noorden over zijn plek in de top-10.

Korte Cross Mannen: Belgen oppermachtig

Junioren: Ellen van Doorn & Ilian Martens op podium

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten