Home Laatste Nieuws Vastenburg: Van sneeuw in Font Romeu naar nieuwe wedstrijden (+ video)

Vastenburg: Van sneeuw in Font Romeu naar nieuwe wedstrijden (+ video)

door hardloopnetwerk

”Nog een week te gaan en dan begint voor mij weer een nieuwe wedstrijdperiode. Na de Europese kampioenschappen in Berlijn heb ik eigenlijk geen rust genomen en ben ik vol goede energie en motivatie weer begonnen met trainen. Helaas kwam ik mezelf toch een klein beetje tegen en heb ik na de Dam tot Damloop lekker een weekje “vakantie” genomen. Dit betekende niet dat ik helemaal op een stoel achterover ben gaan zitten, maar wel alleen maar dingen gedaan heb waar ik op dat moment echt zin in had.”

”Het verkennen van de prachtige omgeving achter ons huis in Doorwerth was één van die dingen. Inmiddels ben ik al weer een aantal weken super goed aan het trainen en verblijf ik op dit moment in Font Romeu. Dat is een klein idyllisch wintersport dorpje in de Franse Pyreneeën, waar heel wat topatleten al de basis hebben gelegd voor een prachtige carrière.”

Benieuwd naar de rest van Jip’s verhaal? Lees hier verder. Je kan Jip ook volgen via Strava.

Onlangs maakte Arnhem.Run, de community van en voor hardlopers in Arnhem en de regio,  een prachtige reportage over Jip. Woon jij in de omgeving van Arnhem? Morgenavond (woensdag 14 november) wordt er weer een Runcafé georganiseerd!

 

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten