Home Laatste NieuwsBriefwisseling Noah Schutte: ”Gaaf dat je aan de start staat in Soest”

Noah Schutte: ”Gaaf dat je aan de start staat in Soest”

door hardloopnetwerk

Hoi Anne!

Het was zeker een mooi EK Cross. Erg leuk om je weer even in het echt te spreken! Ik kwam sowieso veel bekenden tegen, wat altijd leuk is. Het kijken van de mannenrace was inderdaad wel een beetje dubbel. Wat het wel extra leuk maakte was dat een teamgenootje van mij in deze race liep. Michael Somers wist voor België een mooie 22e plaats te bemachtigen, waarmee ze als team op één punt van het brons eindigden. Kort voor het EK stond ik nog samen met hem aan de start bij de NCAA Regionals en Nationals. Helaas nu dus niet, maar het is altijd leuk om een teamgenoot te zien racen!

Alle races waren sowieso mooi om te zien. Het parcours was heel goed geschikt voor toeschouwers, wat nog weleens anders is op de cross. Het normale Warandeloop parcours was namelijk een stuk minder geschikt geweest, dus goed dat ze hadden besloten het in de Beekse Bergen te houden! Sowieso was het inderdaad super georganiseerd en waren er ook veel meer toeschouwers dan ik eerder bij een EK Cross heb gezien. De resultaten waren ook niet verkeerd. Super gaaf dat de meiden zilver wisten te winnen en de vrouwen goud. Elke medaille is toch extra leuk als thuisland. Met een vierde plek voor Jasmijn Lau en Susan Krumins hadden we bijna nog twee medailles gewonnen. Wel mooi om te zien hoe ze beiden streden voor het goud, en ik vond ook dat ze tactisch sterk liepen. Een 4e plek is dan zuur, maar als je weet dat je er alles aan hebt gedaan kan je jezelf niks verwijten.Gaaf om te horen dat je in Soest aan de start staat! Ik loop zelf niet, maar ik denk wel dat ik je aan kom moedigen. Ik ga rond kerst met het gezin op vakantie, en ben al bezig met de voorbereidingen op indoor. Begin januari loop ik namelijk al mijn eerste indoorwedstrijd. Voor ik het weet is mijn maandje Nederland alweer voorbij. Ik heb nu sinds afgelopen weekend vakantie, maar heb het net zo druk met allemaal afspraken. Dat maakt het in Nederland zijn altijd weer erg leuk. Oude bekenden zien, maar ook de toerist uit hangen in Nederland met een teamgenootje of zelfs je coach. Erg leuk die foto van jou en RC!

Tot snel!

Noah

Foto: Noah Schutte

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten