Home Laatste NieuwsBriefwisseling Noah Schutte: ”Komend weekend loop ik mijn eerste indoorwedstrijd”

Noah Schutte: ”Komend weekend loop ik mijn eerste indoorwedstrijd”

door hardloopnetwerk

Hoi Anne,

Mijn vakantie is zeker heerlijk, en mijn tijd in Nederland zit er alweer op. Ik schrijf namelijk weer eens een brief vanuit het vliegtuig. Voor mij is dit de laatste keer dat ik naar de VS vlieg om de Universiteit van Portland te vertegenwoordigen. Wel een apart gevoel dat dit avontuur over een half jaar voorbij is. Maar jij weet dat natuurlijk als geen ander. Ik probeer er maar gewoon niet aan te denken en ervan te genieten!

Op weg naar Portland heb ik nog een leuke tussenstop. Ik verblijf een dagje in New York City! Toen ik m’n vlucht terug aan het boeken was had de goedkoopste optie een tussenstop in NYC. Ik ben er nog nooit geweest dus ik dacht ik maak er maar een volledige dag van, een beetje net zoals mijn dagtrip in IJsland afgelopen zomer. Beiden zijn plekken waar ik graag nog een keer langer naar toe ga, maar toch leuk om ze even bezocht te hebben! Als je de mogelijkheid hebt om dit soort tripjes te doen, is het wel een beetje zonde het te laten naar mijn mening.

Als ik dan straks terug ben in Portland heb ik meteen wat leuks op de planning staan voor het weekend, namelijk mijn eerste wedstrijd van het indoorseizoen! Het is misschien een beetje kort op de vlucht, maar afgelopen twee jaar heb ik het ook zo gedaan en dat beviel mij goed. Het gaat mij dit weekend namelijk ook niet om het resultaat, maar meer om het plezier van het racen en alles eromheen. De sfeer in de indoorhal van Seattle is namelijk altijd erg goed, en ik denk dat zo’n eerste wedstrijdje ook een goede prikkel is voor de volgende indoorwedstrijd. Jij bent inmiddels eindelijk aan het crossen, maar voor mij voelt dat al als een hele tijd geleden.

Balen zeg van Soest. Het heeft je ook niet meegezeten in 2018. Het klinkt niet als iets waar je wat aan kon doen, dus je kan jezelf vast niets verwijten. Goed herstellen dan maar weer en op naar de volgende wedstrijden! Ik wens je een heel mooi 2019 toe, want dat verdien je na al het blessureleed in 2018 en het harde werken dat je hebt gedaan om erbovenop te komen. Het zou leuk zijn als we dit zomerseizoen vaker bij dezelfde wedstrijd aan de start staan!

Groetjes,
Noah

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten