Geen peptalk, maar paptalk. Oftewel, ontbijten met hardlopers Floor en Merel. Ze delen het recept voor heerlijke appeltaart-havermout met jullie. Ook komen er (soms bijna onmogelijke) dilemma’s langs.
Havermout met appeltaartsmaak
Benodigdheden voor 1 persoon:
– 300 ml melk
– 60 gram havermout
– 1 appel in stukjes gesneden
– handje rozijnen
– kaneel (in ons geval lekker veel 🙂
– optioneel: walnoten als topping
– pan met deksel
Zo maak je het:
1) Doe alle ingrediënten in de pan en doe de deksel erop.
2) Breng het langzaam pruttelen en roer regelmatig.
3) Wacht tot de pap de gewenste dikte heeft (duurt meestal 5 á 10 minuutjes).
4) Serveer in een kommetje en voeg nog wat extra kaneel en walnoten toe.
5) Genieten maar!
Maak jij een van Hardloopnetwerk’s recepten? Tag #hardloopnetwerk in je Instagram-bericht en misschien reposten we je foto wel!
Heb jij de smaak te pakken? Hier vind je nog meer recepten.
Hoofdfoto: Odile Verzantvoort