Home Laatste Nieuws Maureen Koster verkast naar Papendal

Maureen Koster verkast naar Papendal

door hardloopnetwerk

Twee grote teleurstellingen voor Maureen Koster dit jaar. Een valpartij tijdens de finale van de EK indoor en een mislukte Olympische limietpoging op de 5000 meter. Tijd voor verandering. Atlete Maureen Koster verruilt de trainingsgroep van haar Engelse coach Rob Denmark voor de trainingsgroep van bondscoach Grete Koens op Papendal.

Maureen Koster (29) op de vraag of ze nog één keer kan schitteren op de Spelen; ‘Ja, dat denk ik wel’, antwoordt de atlete van het Alphense AAV ’36. ‘Ik zie heel veel atleten van eind 20 of begin 30 die hun beste tijden lopen. Dus dat is wel een verschuiving die plaatsvindt. Ik ben hartstikke fit. Heel belastbaar, niet veel blessures. En ik denk dat ik mentaal ook gewoon fit genoeg ben. Alleen, er moeten wat dingen veranderen. En ik heb nu wel heel helder wat dat dan precies moet zijn. Dan denk ik zeker nog dat ik heel hard kan gaan lopen.’

Lees het hele artikel op de site van Omroep West.

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten