Home Laatste Nieuws Jip Vastenburg: ”Ik had een aantal dagen om bij te komen van het EK Cross”

Jip Vastenburg: ”Ik had een aantal dagen om bij te komen van het EK Cross”

door hardloopnetwerk

In nog geen week tijd ging ik van de Nederlandse modder in Tilburg naar de Keniaanse zon. Ik had een aantal dagen om bij te komen van een prachtig EK cross, alvorens de blik weer naar de horizon ging voor prachtige nieuwe doelen. Uiteraard heb ik de dagen na de EK cross genoten van de goede prestatie, maar met 2019 in zicht ging de knop al weer snel om.

Door Jip Vastenburg

En met nieuwe doelen in 2019 bedoel ik specifiek een heel bijzonder doel. Na de EK in Berlijn begon de marathon voor mij toch wel aantrekkelijk te worden. Al bijna vanaf het eerste moment dat ik voetstappen zette op de atletiekbaan werd de marathon een groot doel voor mij. Je kunt het dus gerust een meisjesdroom noemen. Na de Olympische Spelen in 2016 had ik even de tijd nodig om mijn lichaam weer belastbaar te maken. Beetje bij beetje konden we de kilometers weer opnieuw gaan opvoeren en sinds afgelopen jaar voel ik me weer helemaal thuis in de lange trainingen.

Lees hier de blog van Jip Vastenburg verder.

Foto: Max Kooijmans

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten