Home Voorpagina Fotodagboek: Yasmine Abbes

Fotodagboek: Yasmine Abbes

door hardloopnetwerk

Een nieuw fotodagboek met niemand minder dan dé Queen van Snapchat: Yasmine Abbes! Met een Snapchatscore van over de 2 miljoen (voor de mensen die geen idee hebben wat een Snapchatscore is: dit is heel, heel veel) is ze de perfecte atlete om een dagje haar leven te laten zien aan Hardloopnetwerk. Yasmine’s favoriete afstanden zijn 400m en 800m maar soms maakt ze een uitstapje naar de 5km. Ze traint in Nijmegen (Running team Simba) onder leiding van Martijn Venhuizen. Veel plezier met kijken! 

Door: Floor Doornwaard

7:00 Goedemorgen, tijd om op te staan want school is weer begonnen...
Mijn ontbijtje: Yoghurt, appel en cruesli!
07.30 Ik begin de dag met fietsen naar school. ik zit op school in Nijmegen dus dat is ongeveer 35 minuutjes fietsen. Ik woon namelijk in Mook, een dorpje naast Nijmegen.
08:15 aangekomen op school, ik zit op het SSGN in Nijmegen
9:15 Lesje biologie
12:30 Mijn laatste twee lessen vielen uit, dus was ik om 12 uur al uit! Nu lunchen met vriendinnen in de stad: broodje zalm.
14:00 Lekker vroeg thuis dus even niets doen.
15:00 Ik heb morgen een Duits toets dus tijd om te leren.
17:30 Na een rustig middagje is het tijd om naar de training te gaan in Nijmegen. Hier ga ik heen met mijn scooter.
18:00 Baantraining!
Vandaag (dinsdag 15 mei) doe ik nog wat kort werk want ik loop vrijdag (vanavond!) een 400m in Wageningen.
De laatste serie mocht ik wat harder: 100-200-300-400.
20:15 Thuis! Snel een herstelshake erin.
Het eten staat al klaar!
20:45 Na het douchen nog even foamrollen voor mijn kuiten.
21:30 Nog even snel leren en huiswerk maken.
En nog even tv kijken. Samen met mijn schoolboeken...
Mijn dag zit erop! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Slaaplekker.

Bedankt Yasmine voor het delen van je dag! 

Meer van Yasmine? Volg haar Snapchataccount via @yasmineabbes

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten