Home Voorpagina Fotodagboek: Tom de Gelder

Fotodagboek: Tom de Gelder

door hardloopnetwerk

Tom de Gelder fotografeerde voor Hardloopnetwerk een van zijn drukke dagen als student/atleet. Hij woont in Den Hoorn en studeert de Engelstalige studie Criminologie in Rotterdam. Daarnaast traint hij ongeveer zes keer per week bij Ruitenburg Runners onder leiding van Arthur van Dijk. Op dit moment traint Tom voor het NK senioren in Utrecht aan het begin van de zomer.

9:00 uur: Goedemorgen! Vandaag neem ik jullie mee tijdens mijn dag. Ik begin mijn dag op een nuchtere maag met een halfuurtje op de crosstrainer. Ik heb er eentje in huis, dus dat komt goed uit.

9.45 uur: Na gedoucht te hebben, begin ik aan mijn volgende project: het ontbijt!

Het eindresultaat!

Ik hoef pas om 14:00 uur op de Universiteit te zijn, dus ik heb nog genoeg tijd om te studeren voor mijn tentamen van vrijdag.

Na het studeren nog even tijd voor ontspanning met een Potje Fortnite. Met natuurlijk uitzicht op de mooiste club van Nederland (daar is onze redactie het niet helemaal mee eens Tom…).

13:15 uur; tijd om naar school te gaan! We pakken de trein van Delft naar Rotterdam.

Vandaag hebben we les over het Europees Gerechtshof. Interessant hé?

Kort dagje vandaag, want rond 16.00 uur pakken wij de tram terug richting huis.

Thuis nog even verder studeren, want ik moet natuurlijk wel een 5,5 (oftewel een ”studententien”) halen vrijdag!

Mijn spullen voor twee weken Monte Gordo (Portugal) voor een trainingskamp!

Baantraining! Vandaag staat voor mij een pittige training op het programma: 7x1000m!

Wanneer ik thuiskom staat het eten al klaar: Broccoli met aardappelen en een hamburgertje! Heerlijk!

Natuurlijk kijken we ook nog even het laatste deel van de Champions League wedstrijd tijdens het eten.

Als Criminoloog MOET je natuurlijk wel Opsporing Verzocht kijken, dus dat doen we tijdens het toetje: magere kwark, helemaal naturel, zonder iets erin. Veel mensen zullen mij raar aankijken, maar ik vind het heerlijk!

Dan is het alweer tijd om te gaan slapen! Ik hoop dat jullie mijn dag leuk vonden! Tot de volgende keer en welterusten!

Wil je meer van Tom lezen? Hij was een tijdje geleden onze ”Atleet van de Week”! Lees hier het interview.

Hoofdfoto: Max Kooijmans

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten