Home Laatste NieuwsFotodagboek Fotodagboek met Julia van Velthoven

Fotodagboek met Julia van Velthoven

door hardloopnetwerk

Eindelijk weer eens een fotodagboek! Met deze keer de Tilburgse Julia van Velthoven die ons een dagje meeneemt. De 24-jarige atlete uit Team Zevenheuvelen startte vorige week nog bij het EK cross en wist met het Nederlandse vrouwenteam een gouden medaille binnen te slepen.

05:00 De wekker gaat. Joep staat op om te zwemmen. Ik blijf liggen. Ben toch niet gek.
08:00 Ik start de dag met havermout en koffie. Tijdens het ontbijt werk ik mijn mail bij en maak ik mijn “to do lijst van de dag”. Twee dingen van de lijst waar ik echt geen zin in heb doe ik meteen, zo start ik de dag goed. Owja, ik moet een foto maken. Ontbijt al op…
09:00 Trainen voor het ontbijt, in het donker? Dacht het niet! Vandaag staat er maar 1 training op het programma een tempotraining die ik thuis afwerk.
10:52 Sinds de zomer ben ik begonnen met mijn eigen bedrijfje. Hierdoor kan ik mijn dag zelf indelen. Vandaag heb ik een afspraak met Marleen. Ben wel vergeten om een foto te maken. Maar een oude telt ook toch? You only had one job Julia..
16:00 Laptop dicht. Naar buiten met deze draak. Alweer. Jeez hoeveel plast zo’n beestje?
16:30 Joep is thuis. Hij helpt me met mijn planning. Het is de week na het EK. Tijd om nieuwe doelen te stellen en hoe ik die kan bereiken.
17.30 Ik haat koken. Maar vandaag ga ik toch even mijn best doen. Terwijl de brocollitaart in de oven staat, stalk ik vrienden op instagram. Taart bijna aangebrand. De zwarte stukjes haal ik er snel af voor de foto.
20:00 Joep is genomineerd als Tilburgs sportman van het jaar. Ik kleed me om. Sta te wachten op Joep. Besluit nog even iets te eten. Moet haasten.
23:00 Hond mag niet in bed. Joep is streng. Maar ik lig onder mijn drie dekens. Zo koud. Denk aan zomer. Welterusten.
Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten