Home Laatste NieuwsFotodagboek Fotodagboek met Jorinde van Klinken

Fotodagboek met Jorinde van Klinken

door Floor Doornwaard

De 19-jarige kogelstootster/discuswerpster Jorinde van Klinken was vorige maand op trainingsstage in Florida. Deze trainingsstage wordt vanuit de Atletiekunie geregeld. Hier gaan alle Nederlandse topatleten die op Papendal trainen heen, op de middellange afstandlopers na. Zij zochten de hoogte op, in Flagstaff, Arizona. Jorinde heeft een dag foto’s gemaakt om ons een impressie te geven van haar trainingsdagen in Florida.  

's Ochtends eten veel mensen in de huizen waar we verblijven. Maar omdat ik die havermout te zout vind eet ik elke dag in het campus centre met Emma en Femke. Ook hebben ze super lekker fruit elke dag. Dat neem ik dan mee om 's avonds door mijn kwark te mixen. En ik neem wat wafels mee voor later op de dag.
Na het ontbijt lopen we weer zo'n 10 minuten terug naar de huisjes,
Na het ontbijt moet ik elke ochtend bloedprikken om te kijken hoeveel spierschade/afbraak er is in mijn lichaam aan de hand van een CK-meting.
Dan voert deze machine een meting uit over je bloed en komt er een waarde uitrollen.
Toen ik even langs huis ging om mijn spullen voor training ging pakken was het huis weer lekker schoon en de bedden opgemaakt.
Daarna stond er een kogeltraining op het programma tussen de palmbomen.
Na de lunch heb ik eerst even aan school gezeten en daarna ben ik naar het zwembad gegaan om wat zonne-energie op te doen voor mijn krachttraining straks.
Op naar de gym in het treintje.
Krachttraining ging super goed, ik heb met alle drie de oefeningen een PR gehaald!
Gemaakt door lezer HN
En als we teruglopen van het avondeten is de zon onder en zien we deze lucht!!
Bijna elke avond is het spelletjesavond in ons huis. Iedereen komt langs om te kaarten.
Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten