Home Voorpagina Roos Blokhuis in Kapchorwa

Roos Blokhuis in Kapchorwa

door hardloopnetwerk

De derde week in Kapchorwa zit erop voor Roos Blokhuis, nog één dag en dan zit ik weer in het vliegtuig naar Nederland!

Wat Roos Blokhuis zegt op Facebook

Tot nu toe heb ik een geweldige stage waar ik weer enorm van genoten heb. Niets leuker om jullie dan te laten zien waar ik nu eigenlijk train en hoe een ochtend hier er voor mij uitziet! Hieronder een video waarin ik een rondleiding geef in Kapchorwa 

Voor de video klik hier.

Foto: Max Kooijmans

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten