Home Reviews Product review #1: Vivera

Product review #1: Vivera

door hardloopnetwerk

Vivvwattes? Vivera! Een bedrijf met vegetarische producten die gewoon in het supermarktschap liggen. Wat denk jij: een burger zonder vlees en een ‘kip’schnitzel zonder kip, smaakt dat wel? Ik laat het je weten in deze review!

Vorige week kreeg ik het pakketje binnen met een leuk kaartje erbij. Ik had nog niet veel ervaring met zulke vegetarische producten, dus ik was heel benieuwd naar de smaak.

Het is algemeen bekend dat de bioindustrie niet bepaald een sprookje is, vandaar dat ik enthousiast ben om de producten te proberen. Zelf heb ik niet lang geleden besloten om voortaan (in ieder geval zo veel mogelijk) vegetarisch te gaan eten. Om alsnog voldoende eiwitten binnen te krijgen, kunnen vleesvervangers een handje helpen.

Ik besloot af te trappen met de Pompoen Zoete Aardappel Burger (LOVE pumpkin!). Paar minuutjes bakken in de pan, zo gepiept! Kind kan de was doen en… het smaakte goed!

De volgende dag gingen we voor de ‘kipschnitzel’ met pasta gegrilde groenten erbij. Wow, dit smaakt gewoon echt naar kip, bizar! Lekker crunchy, mijn favoriet tot nu toe!

Woensdag was het de beurt aan de Groene Bonen Burger. Lekker, maar hij kan niet tippen aan de schnitzel. Deze zou ik niet persé in de winkel kopen…
Last but not least, de Spinazie Kaas Filet. Ondanks dat ik geen cheeselover ben, was deze erg lekker! Het had iets weg van pesto… Yum!
Wat was dit leuk om te testen! Bedankt Vivera voor de lekkere producten. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment, dus ik ga zeker meer proberen! Geloof me, probeer de kipschnitzel eens, je proeft bijna geen verschil met de dierlijke variant!
Hoofdfoto: Odile Verzantvoort
Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten