Home Laatste NieuwsBriefwisseling ”Ik heb je afgelopen zaterdag zien lopen via de livestream”

”Ik heb je afgelopen zaterdag zien lopen via de livestream”

door hardloopnetwerk

Hoi Noah!

Haha, wat stom dat de filmpjes van Flotrack alleen zichtbaar zijn als je Flotrack PRO hebt, en dat jij nou net in de eerste aflevering niet voorkomt. Maar hartstikke leuk dat je in je vorige brief dan maar in woord uitlegde wat er op het beeld te zien was!

Ik heb je afgelopen zaterdag zien lopen via de livestream. Ik had een super leuke dag achter de rug, waarbij ik met Nick, mijn vader, en Femke en haar vriend een gave 45-kilometer lange mountainbiketoertocht in Arnhem heb gedaan. Daar had ik nog nooit eerder aan meegedaan maar het is voor herhaling vatbaar! We hadden geluk met het weer en reden door prachtige natuur. Veel paden kende ik natuurlijk wel, of van het zelf mountainbiken of van het hardlopen (zeker met lange duurlopen kun je best ver komen en veel paden ontdekken!), maar er waren ook gebieden die ik niet kende. Halverwege was er een lunchpauze waar goed voor ons werd gezorgd. We gingen mooi gelijk op – ik ben niet zo’n durfal als mijn zusje en niet zo goed in technische stukken als bijvoorbeeld mijn vader, maar op de rechte stukken kon ik dat weer een beetje compenseren.

Na afloop zijn we nog even de stad in gegaan, want Nick en ik hebben afgelopen zomer met een paar andere hardloopmodellen een superleuk project gedaan voor Run2Day op verschillende mooie locaties in en om Arnhem, zoals de Posbank. Ik was benieuwd of het resultaat al zichtbaar was. En inderdaad, op het scherm in de winkel zagen we onszelf rondrennen. Best gek maar ook hartstikke leuk natuurlijk!

Tegen de tijd dat mijn familie weer vertrokken was, was het 19.30 uur, en kon ik dus net mooi jouw race meepikken. Het was gaaf jullie als ‘pack’ in de kopgroep te zien lopen in het begin, maar volgens mij ging het tweede deel van de race niet helemaal zoals je wilde. Had je last van de hoogte? Jullie tegenstander BYU had wel een groot thuisvoordeel zeg. Zij zijn natuurlijk gewend aan de hoogte en voor jullie moet het best heftig zijn geweest om een 8km te racen met veel minder zuurstof dan normaal! Ach ja, we weten beiden dat je coach zich helemaal geen zorgen maakt over deze wedstrijd: Regionals and Nationals, dat is waar het om gaat. Ik zag dat het meidenteam het ook goed had gedaan. Zou gaaf zijn als jullie voor de tweede keer in de geschiedenis van de Pilots met 2 teams naar NCAA’s mogen afreizen!

Ik heb deze week een drukke week op school, want de eerste periode zit er bijna op. Gelukkig volgende week een rustig weekje en dan begin ik aan mijn scriptie. Dat zal ook wel intens zijn, maar dan kan ik wel iets beter mijn tijd indelen.

Ik kan niet wachten om je raceverslag te lezen volgende week!

Groetjes,

Anne

Foto: Max Kooijmans

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten