Home Voorpagina ”Afgelopen zaterdag had ik één van mijn piekmomenten”

”Afgelopen zaterdag had ik één van mijn piekmomenten”

door hardloopnetwerk

Afgelopen zaterdag had ik een van mijn piekmomenten, we gaan er van uit dat je zo’n 2x per jaar zo’n piekmoment kunt hebben dus moest dit een kleine piek voorstellen. Elke keer is het weer raar, je leeft ontzettend toe naar die ene wedstrijd en als je dan klaar bent dan is er enorme ontlading gevolgd door een gevoel van ”leegte” in de dagen daarna. Met andere woorden, je hebt weer even een mentale reset nodig. Na de nodige extra rust dient zich dan weer een nieuwe trainingsperiode aan met nieuwe doelen.

Lees hier de blog van Bart van Nunen verder.

Foto: Max Kooijmans

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten