Home Laatste NieuwsBriefwisseling De Week van Jill Holterman (2)

De Week van Jill Holterman (2)

door hardloopnetwerk

Eind 2017 hadden wij Jill Holterman al eens in onze rubriek “De Week Van” staan en ook dit keer heeft ze weer een trainingsweek bijgehouden! Ze neemt ons mee in een recente trainingsweek tijdens haar stage in Portugal.

Door Jill Holterman

Met grote regelmaat krijg ik de vraag hoe mijn leven er nu uitziet sinds ik gestopt ben met werken. Een vraag die ik niet gemakkelijk kan beantwoorden omdat elke week voor mij weer anders is. Daarom heb ik een week lang een logboek bijgehouden van mijn trainingen, maar ook van de activiteiten daarnaast. Het is dan ook een vrij uitgebreide blog geworden, dus lees hieronder snel verder.

Maandag 10 februari

Omdat gister de de Groet uit Schoorl run niet doorging heb ik ‘slechts’ een tempotraining gedaan en voel ik mij dus een stuk frisser dan de dag na een wedstrijd. Ik begin de dag om 08.00 uur bij een Starlet-punt om bloed te prikken. Periodiek laat ik mijn bloed prikken en analyseren, zodat ik goed in de gaten kan houden of mijn bloedwaarden niet te veel schommelen. Het prikpunt gaat om 08.00 uur open en normaal gesproken heb ik op dat tijdstip al 12 wachtenden voor mij, maar dit keer was ik als tweede aan de beurt. Een geluksmomentje.

Het bloedprikken doe ik nuchter, dus daarna heb ik snel ontbeten. Om 10.00 uur had ik afgesproken met Jip Vastenburg voor een duurloop in Schoorl. Door de storm Ciara kon zij niet terugvliegen naar Engeland, waardoor wij nu mooi een duurloop konden combineren. Een uurtje later en flink wat kletsen later kwamen we het bos weer uit. Ik had lekker gelopen, maar voelde nog wel wat stijve kuiten.

Om 13.00 uur werd ik weer verwacht bij de krachttraining bij Sports Performance. Elke week doe ik weer andere oefeningen en deze week was vooral gericht op stabiliteit.

Lees de rest van Jill’s week op haar website!

Hoofdfoto door Barbara Kerkhof


Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten