Home Laatste NieuwsBriefwisseling ”Vanwege mijn wedstrijdschema zal ik niet starten op de Warandeloop”

”Vanwege mijn wedstrijdschema zal ik niet starten op de Warandeloop”

door hardloopnetwerk

Hoi Anne!

Na mijn blog van vorige keer stuur ik je nu met veel plezier weer een brief. Leuk om te horen hoe je het EK hebt beleefd! Je merkt meteen dat het toch wel erg verschillend is, het EK beleven in Nederland of in het atletenhotel/stadion. Ik heb namelijk geen uitzending van NOS gezien (wel wat interviews), maar op basis van eerdere uitzendingen met Gregory Sedoc kan ik mij goed voorstellen dat het erg leuk moet zijn geweest. Het is zeker goed voor de sport dat iemand als Sedoc de uitzendingen interessant maakt voor het algemene publiek en het ook leuk houdt voor de kenners. Nu ik al twee weken in Portland zit voelt het EK al als lang geleden. Mijn focus ligt al helemaal op de cross, waardoor het ook raar voelt dat de Diamond League finales deze week nog zijn. Maar, toch ben ik wel benieuwd naar de prestaties die daar neer worden gezet. Ik ben ooit een keer in Brussel gaan kijken en dat was echt een heel mooie wedstrijd!

Je merkt meteen dat het toch wel erg verschillend is, het EK beleven in Nederland of in het atletenhotel/stadion.

Het is fijn om weer terug in Portland te zijn. Na eerst nog anderhalve week zonder lessen zijn die afgelopen maandag weer begonnen. Ook al kan ik altijd wel van vakantie genieten, heb ik aan het einde ook altijd weer zin om te beginnen met studeren. Drie maanden vakantie is namelijk lang, en het is dan wel fijn om je hersenen weer wat meer te gebruiken en je “normale” ritme op te pakken. Het is ook erg leuk om iedereen weer te zien en verhalen over de vakantie te horen. Daarnaast zorgen de nieuwe atleten weer voor een andere dynamiek en dat maakt de eerste weken toch interessant. Goed ook om te zien dat iedereen hard heeft getraind afgelopen maanden en klaar is voor een mooi crossseizoen!

Je liet mij weten dat je hoofddoel deze winter het EK Cross is. Goed om te horen! Gaat het verder goed met trainen? Ik zag ook dat de Atletiekunie een soort voorselectie(traject) heeft opgesteld voor de junioren. Mooi dat er wat extra aandacht aan wordt besteed, want het zou zonde zijn als dat niet zo was nu het in eigen land is. Zelf zet ik ook graag een mooie prestatie neer op het EK Cross. Vanwege mijn wedstrijdschema hier zal ik helaas niet starten op de Warandeloop, maar gelukkig heb ik hier genoeg wedstrijden om mijn vorm te laten zien. Met mijn laatste jaar voor de Portland Pilots en het EK Cross in eigen land wordt dit een erg bijzonder crossseizoen, dus ik ga mijn uiterste best doen om op mijn best te zijn!

Vanwege mijn wedstrijdschema hier zal ik helaas niet starten op de Warandeloop

Ik ben trouwens helemaal vergeten om de groeten te doen aan RC en Ian. Zal ik straks meteen even doen!

Groetjes,

Noah

 

 

Nieuwsoverzicht

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten